Woensdag 27 september 2006

Theo: vele van de mensen die deze site lezen zullen gehoord hebben van de stichting "VILLA JOEP". Nu zijn een groep vrienden en bekenden van ons druk geweest een middag met activiteiten te organiseren met als doel geld op te halen voor deze stichting en dus voor onderzoek gericht op de genezing van neuroblastoom kinderkanker.
Dit zal op Woensdag 11 oktober zijn van 14.00 uur tot 18.00 uur in dorpshuis de Lier in Puiflijk. Er is een programma voor jong en oud, met o.a. een rad van fortuin ( met fantastische prijzen ) karaoke, springkussen, poffertjeskraam enz enz.
Verder geeft flash workshops bodycombat voor de kinderen en is het toverbaltheater aanwezig om kinderen te schminken en kan men zelf toverballen maken. Voor meiden is een beautyroom ingericht en kunnen eigen armbandjes gemaakt worden. Ook clown Holly en Grad en Piet zijn van de partij.
Wij hopen dat het een geslaagde dag zal worden, waarbij de gehele opbrengst naar "Villa Joep" gaat. Aan het einde van deze middag zal remco aan iemand van de villa joep de opbrengst in de vorm van een cheque overhandigen.





<< Beginpagina

This page is powered by Blogger. Isn't yours?